[et_pb_section fb_built=”1″ admin_label=”section” _builder_version=”3.0.47″][et_pb_row admin_label=”row” _builder_version=”3.0.48″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.0.47″ parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_text admin_label=”Text” _builder_version=”3.0.74″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”]

De algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten met betrekking tot bestellingen via de webwinkel tussen leerzameklokken.nl en de klant.
Leerzameklokken.nl heeft het recht om deze algemene voorwaarden en de inhoud van de website te wijzigen.
Indien de klant een bestelling plaatst, verklaart zij zich akkoord met de algemene voorwaarden zonder deze te betwisten.

PRIJZEN

Alle prijzen staan vermeld in euro`s en zijn inclusief B.T.W.

Verzendkosten zijn Gratis mits anders aangegeven.

leerzameklokken.nl is niet verantwoordelijk voor tik- zet- programmeer- en/of drukfouten in de website waardoor een verkeerde verkoopprijs zou kunnen worden vermeld.

Indien zich dit voordoet zal de prijs z.s.m. worden aangepast.

Aan verkeerde prijsinformatie kunnen geen rechten worden ontleend.

BESTELLEN EN BETALEN

Na een bestelling ontvangt u zo spoedig mogelijk een e-mail ter bevestiging.

leerzameklokken.nl streeft ernaar om bestellingen max binnen 8 werkdagen te verwerken.

Wegens drukte kan het zijn dat het wat langer kan duren.

Maar wij streven na ontvangst van de betaling,max binnen 8 werkdagen bij de klant te bezorgt te hebben.

GEPERSONALISEERDE ARTIKELEN

Gepersonaliseerde artikelen worden niet geruild of retour genomen.

GEGEVENSBEHEER
Indien u een bestelling plaatst bij leerzameklokken.nl, dan worden uw gegevens opgenomen in het klantenbestand van leerzameklokken.nl
Leerzameklokken.nl houdt zich aan de Wet Persoonsregistraties en zal uw gegevens niet verstrekken aan derden.
Leerzameklokken.nl respecteert de privacy van de gebruikers van de internetsite en draagt zorg voor een
vertrouwelijke behandeling van uw persoonlijke gegevens.

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op de leerzaam sparen betalingen via onze website leerzameklokken.nl.

Bij het aangaan van een leerzaam sparen pagina,gaat de klant akkoord met deze algemene voorwaarden.

Met een leerzaam sparen pagina,heeft u de mogelijkheid om het bedrag van de producten in termijnen te betalen. Bij elke betaling koopt u van ons een cadeaubon.Wij geven u een jaar de tijd om de cadeaubonnen te sparen.De cadeaubonnen die u koopt of die u krijgt,zijn alleen geldig op onze website leerzameklokken.nl. Bij het aangaan van een leerzaam sparen pagina,gaat u akkoord,dat u het product wilt kopen.Mocht u na een jaar niet genoeg cadeaubonnen hebben om het product te kopen.Dan kunt u voor de waarde wat u aan cadeaubonnen heeft iets anders uitkiezen.Wij geven geen geld terug bij gekochte cadeaubonnen.

Wij maken voor u een leerzaam sparen pagina aan,dit doen wij bij de eerste betaling,U dient er zelf voor te zorgen dat het bedrag bij elkaar komt,wij geven u hiervoor diverse mogelijkheden.

1.U zorgt zelf dat het bedrag in termijnen bij elkaar komt,U spaart op u eigen leerzaam sparen pagina. U ontvangt hiervoor cadeaubonnen,deze blijven na ontvangen geldig tot de einddatum van de leerzaam sparen pagina.Mocht u niet het volledige bedrag bij elkaar hebben,dan blijven u bonnen hierna nog 1 jaar geldig op onze site.

2.U kunt u leerzaam sparen pagina delen via socialmedia,bij elke betaling via u pagina,ontvangt u een cadeaubon

.3 .Wij kunnen u pagina ook plaatsen op onze website.Dit kunt u aangeven bij de aanmelding.Hiermee gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden.

Wij zijn op geen enkele manier aansprakelijk voor eventuele negatieve reactie,s naar aanleiding van de donatie pagina op onze site of die u zelf deelt .Of andere vervelende gevolgen na het delen van de pagina.Dit is u eigen verantwoordelijkheid en u kiest er zelf voor of u de pagina deelt via socialmedia.Wij maken de pagina in u opdracht en geven u zo de gelegenheid in delen te betalen.Wij zijn op geen enkele manier aansprakelijk hoe u dit doet.

U krijgt het product alleen gratis thuisgestuurd,als u het volledige bedrag aan cadeaubonnen heeft ontvangen.U donatie pagina is een jaar geldig.Van de cadeaubonnen die u na een jaar heeft,maken wij 1 cadeaubon. Deze is na deze datum een jaar geldig.Deze cadeaubonnen,zijn alleen te gebruiken op onze website. www.leerzameklokken.nl

Onze cadeaubonnen zijn niet in te wisselen voor geld.(na de wettelijke termijn van 14 dagen)

Hiermee gaat u akkoord wanneer u een verzamel pagina aanmaakt.U koopt van ons cadeaubonnen of iemand anders koopt voor u cadeaubonnen.Deze cadeubonnen verzenden wij u via de mail.U dient deze cadeaubonnen goed te bewaren.

U kunt u cadeaubonnen gedurende het hele jaar ook inwisselen,voor iets anders.

Gouda, 17-4-2019

Voor vragen en/of opmerkingen kunt u ten alle tijden contact opnemen via de mail leerzameklokken@hotmail.com

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]